Jurnal: zilele 87-90

posted in: Ecologizări | 0
Duminica facem zi de repaus. Desi ne odihnim, astfel de zile trec destul de greu, intrucat nu avem ocupatie.

In dimineata urmatoare pornim la drum oarecum usurati. Ne propunem sa ajungem la Cassis. Drumul este relativ usor, desi avem de urcat mai multi kilometri. Tragem in camping pe la ora 20 cu pana la bicicleta.

A doua zi pornim spre Marsilia cu gandul sa traversam orasul spre nord unde am aflat ca ar fi un camping. Ploua de dimineata.

Urcam pret de vreo trei ore. They may consider reopening if no additional confirmed or suspected homework help cases are found within seven days… Spre varf serpentinele sunt din ce in ce mai stranse. Cand rafalele de ploaie sunt mai puternice ne adapostim pe sub copaci.

Intram in Marsilia pe la amiaza.

Bulevardul care ne scoate din oras se intinde pe mai multi kilometri si este in constructie. Betoniere, excavatoare, camioane, o armata de oameni in portocaliu si masini bara la bara. Petrecem asa vreo 6 ore, beti de cap, pana cand gasim idicatorul care ne duce catre camping. Spre stupoarea noastra acesta este asezat langa autostrada. Concert auto toata noaptea.
In ziua urmatoare scapam de ploaie dar nu si de vant. Ne aprovizionam intr-un supermarket (nicio masa fara margarina) si mancam ca de obicei la sosea.

Ionel isi probeaza noua pereche de incaltari. Dupa mai multi kilometri totul e ok. Trecem prin Martigues, oras intortocheat, unde intrebam mai multa lume de existenta unui camping.

Pana la urma gasim un oficiu de turism unde cineva ne lamureste ca avem un camping in orasul urmator, la vreo 8 km distanta. Cand ajungem la destinatie totul este inchis. Grupul sanitar arata ca dupa razboi. Fiindca incepe sa ploua nu mai punem cortul si ne culcam sub chiuvete.

 
 

Călin.
 

——————————————————————————————————-
[]   []   []   []   []
.

Comments are closed.