Jurnal: zilele 93-96

posted in: Ecologizări | 0

Zilele 93-94 (1-2 iunie 2013)

Pana la ora 13 parcurgem drumul pana la Aigue Mortes, unde ne intalnim cu Vasile, fratele lui Ionel. Dupa emotia reintalnirii ne intoarcem cu masina 100 de km spre Avignon, acasa la Vasile. Petrecem o dupa amiaza si o noapte in familie. Revederea prietenilor ne creeaza buna dispozitie si ne ridica moralul.
Cum intalnirile frumoase se termina repede, a doua zi ne intoarcem morocanosi la Aigue Mortes, tot cu masina. Ne punem repede in miscare si in doua ore suntem in camping.

 
 
Zilele 95-96 (3-4 iunie 2013)

Aflam de la un biciclist de existenta unui dig care nu figura pe harta noastra. Astfel ne mai bucuram de vreo 18 km de liniste. Traseul trece prin rezervatie. Vedem din nou pasarile flamingo, rate salbatice si pescarusi cuibarind.

La capatul digului intram direct in orasul Sete.

La o intersectie este postata o harta mare a orasului si vedem ca o pista de biciclete ne scoate din localitate si merge pe malul marii vreo 20 km pana la Agde. Prilej de bucurie intrucat scapam de aglomeratie.

Inainte de Agde inoptam intr-un camping.

Fiindca pe harta noastra avem tot felul de drumuri intortochiate pana la Beziers, mergem la oficiul de turism sa intrebam de varianta mai scurta. Suntem indrumati pe marginea unui canal navigabil care taie traseul pana in oras in linie dreapta. Ulterior aflam ca acest traseu face parte dintr-un eurotraseu pentru biciclete care duce din Spania pana in Grecia.

 
 

Călin.
 

——————————————————————————————————-
[detaliile proiectului]   [sponsori]   [sprijina proiectul]   [jurnal]   [Facebook]

Supreme court restricted the use of race in student assignment in 2007, justices left open the use of socioeconomic http://homework-writer.com/ diversity
Comments are closed.