Am fost intrebat

posted in: Ecologizări | 0

Am tot fost intrebat de ce fac aceasta calatorie. Pornesc la drum dintr-un impuls , din nevoia de a nu ma toci in mecanismele locurilor comune. Vom marsalui 4000 de Km incercand sa descifram acel sens pe care cotidianul nu-l mai poate dezvalui. Odata scapati de rutina vom fi derutati si va trebui sa testam libertatea ca pe o mare dezobisnuinta. Personal, nu-mi fac nici un fel de iluzii si nici nu pregatesc foarte amanuntit aceasta calatorie, voi merge de-a busilea, ca nou-nascutii.Vreau doar sa scap de tubulatura rigida a ritmurilor osificate. Romania este pe locul III in Europa la bolile cardio-vasculare si pelocul III in lume la decesele din cauza acestor boli. Incotro!!!
Calatoria noastra este ca un balon de sapun, dar priviti-l in lumina soarelui!
Se spune ca omul a fost creat sa primeasaca informatiile cu o viteza de 5 Km pe ora.Vrem sa interiorizam acesata calatorie, apoi sa ne marturisim. Ce altceva am putea face? Vreo spartura in zidul nelinistilor comune. Muncim, cumparam, consumam, schimbam, aruncam, muncim. Cine prinde vreun apostol al ragazului il sufoca intr-o punga de plastic.
Vreau sa particip timid la spectacolul vietii. Existenta nu poate fi doar un artificiu, o cacealma in care ni se da si noua sansa sa tragem o sfoara. Trebuie sa fie ceva adevarat si profund in semeni si in lume. Trebuie sa deschidem o fereastra in bezna temelor gata facute. Altfel spun:

“Eu sunt cel care pazeste poarta
Ca eu insumi sa nu fug”

Calin Danila

 

So I offer my own reading of these on-the-job surprises, hoping that, for new school leaders, knowing the parallels find college papers online with business may at least temper the disequilibrium each surprise is certain to cause
Comments are closed.