Jurnal: zilele 28-29

posted in: Ecologizări | 0

Ziua 28 (28 martie 2013)

Dimineata merg din nou la ortoped, un medic extraordinar. Imi recomanda un ciorap elastic pentru varice. Mai primesc o reteta cu Fleximobil si antiiflamatoare, deoarece piciorul nu este recuperat total.

Dupa ce am stat la internatul liceului Francisc Neuman prin bunavointa doamnei directoare Doina Stoica ne mutam din nou la familia Marin.

Ii multumim doamnei directoare si pentru ca ne-a cautat variante de cazare in localitatea Nadlac.

Le multumim din suflet!

Le multumim din suflet celor care ne-au fost ca o familie. Ne-au pus la masa, au facut drumuri la doctor, la farmacie, au avut grija de odihna noastra, au gasit vorbe tamaduitoare pentru trup si suflet atunci cand ni s-a zdruncinat increderea. Nu pot sa-mi imaginez cum ar fi aratat zilele din Arad fara ajutorul lor. In speranta ca ne vom mai intalni le dorim sanatate lor si copiilor.

 
 

Ziua 29 (29 martie 2013)

Pornim din nou la drum. Sunt foarte precaut sa nu solicit prea mult piciorul.

Facem pauze foarte dese, cu masaj la fiecare pauza. Desi bate un vant turbat stau cu picioarele in sus sa ajut circulatia venoasa. Ii multumesc lui Ionel pentru rabdarea pe care o are. Inaintam ca melcii. La fel ii multumesc lui Costel Zaharia SMECK pentru insistenta cu care m-a sfatuit sa-mi schimb incaltamintea. Else I would be cellspyapps.org/spybubble loudly swearing and watching with envy the number of awesome apps that cater to an enthusiastic reader. Imi este de mare ajutor.
Stim ca pe la jumatatea drumului dintre Arad si Nadlac trebuie sa fie o pensiune, insa din cauza vremii inaintam foarte greu.

Dupa ce parcurgem 19 km imi amintesc ca m-a sfatuit Cornel sa nu merg mai mult de 20 de km in prima zi. Intrucat nu se vede nicio pensiune la orizont, incercam sa intindem cortul. Instantaneu se porneste ploaia. Avem noroc de o informatie pe care o primim din mers: pensiunea se afla la 3 km dinstanta. Ne strangem repede bagajele si pornim la drum. Vantul bate atat de tare ca ploaia ne loveste aproape orizontal. Ajungem la pensiune uzi pana la piele. Ne bucuram nespus ca avem un pat cald si un loc de uscat hainele.

Călin.
——————————————————————————————————-
[]   []   []   []   []
.

Comments are closed.