Jurnal: zilele 15-20

posted in: Ecologizări | 0

Zilele 15-16 (15,16 martie 2013)

Doua zile de viscol cumplit. Se acopera carosabilul cu zapada. Geamurile de la motel zanganesc toata noaptea. Pe holuri falfaie perdelele. In camera este totusi cald. Imi pun comprese cu iruri traditionale primite cu Fancourier. In Ungaria este decretata stare de urgenta. Au iesit la dezapezit cu armata. Suntem in asteptare.

Ziua 17 (17 martie 2013)

Zi geroasa, dar cu soare. Parcurgem intr-un ritm lent 30 km pana in localitatea Nadab. Stam la motel Olimpia.

Ziua 18 (18 martie 2013)

A doua zi plecam spre Arad. Ne oprim dupa 25 km la Zimandu Nou. Pe drum ne intalnim cu domnul Youji care tine mortis sa ne dea o gaina pe care tocmai a taiat-o. Ii explicam ca nu ne este de folos. Stam de vorba in poarta. Ne ureaza sa ajungem sanatosi la Gibraltar.

Ziua 19 (19 martie 2013)

Ajungem la Arad si ne oprim la familia Marin. Ma intalnesc cu Luminita, fosta mea colega de banca din generala. Impreuna cu sora ei, Gabi, discutam pana seara tarziu. Aflam ca in Ungaria inca este stare de urgenta. Ajutat de fete merg la un medic ortoped. Sunt consultat. Diagnosticul este tenosinovita si mi se recomanda 10 zile de repaus.

Ziua 20 (20 martie 2013)

Merg la consultatie la un medic sportiv. Situatia e cam aceeasi. Repaus. Ma consolez auzind de la un taximetrist ca in Ungaria este inca stare de urgenta. Trebuie sa tinem situatia sub control. Vom trece si prin asta si vom continua.

Călin.
——————————————————————————————————-
[detaliile proiectului]   [sponsori]   [sprijina proiectul]   [jurnal]   [Facebook]

A brilliant and inspired game that uses one of the most creative game mechanics i’ve ever seen into general progressive gameplay
Comments are closed.