Jurnal: zilele 9-10

posted in: Ecologizări | 0

Ziua 9 (9 martie 2013)

Astazi ne revedem cu familiile si cativa prieteni, veniti de la Falticeni sa ne sustina moral si material. Dan vine cu aparatul de sudura si flexul si reparam Dromaderul in atelierul celor de la Terra Dacica Aeterna.

Dupa doua ore de munca printre sulite, armuri si scuturi, shimbam anatomia Dromaderului suficient cat sa ne tina pana la Gibraltar, speram noi. Intre timp ii urmarim pe cei de la Terra Dacica impletind zale sau confectionand solzi metalici si invatam tehnici de lupta.

Plecam la drum cu intarziere.

Reusim sa parcurgem doar 18 km. Instalam corturile si petrecem seara in jurul focului cu o parte din membrii Acadmiei de Aventura Pamantul Viu.

Dan pregateste un balmos ciobanesc pentru toti. Desi nu am mers prea mult, cadem franti de oboseala care s-a acumulat in aceste 9 zile.

Ziua 10 (10 martie 2013)

A plouat toata noaptea.

Ne propunem ca in urmatoarele doua zile sa recuperam timpul pierdut cu reparatia Dromaderului. Mergem cu pas intins, nerespectand riguros pauzele. Ni se incing picioarele, facem basici si curand incepem sa schiopatam. Nu ne oprim cu toate ca se lasa intunericul si incepe sa ploua.


Astfel se imbogateste DEX-ul.

Parcurgem 48 de km si dormim intr-o halta de tren din Valea Draganului, rupti de oboseala.

Ne intindem izoprenele pe jos printe banci si biciclete. Deducem ca lumea vine la tren cu bicicleta, o leaga de o banca si pleaca la servici. Dormim adanc si nu visam nimic.

Pe la 6 dimineata un cetatean impinge pe intuneric bicicleta pe usa. Ne ridicam in capul oaselor.
– Numa!! (exclamatie locala de surpriza, probabil)
– Buna dimineata.
– Ce-i aici???
– Hotel.
– … no, bine!

——————————————————————————————————-
[detaliile proiectului]   [sponsori]   [sprijina proiectul]   [jurnal]   [Facebook]

Publisher arnoldsche and designer hartmut esslinger are finally giving people a look into what could have been
Comments are closed.